Provion - Any time ● Any place ● Any brief ● 24/7

Provion on roadshow-rakentamisen ja -markkinoinnin ammattilainen. Tallissamme on näyttävä kalusto, valmiit ja muunneltavat rekat ja perävaunut. Avaimet käteen -paketissa saat täyden palvelun suunnittelusta toteutukseen.

Tutustu palveluun

Luotettavasti ja rennosti!

Provionilla on kymmenen vuoden kokemus tapahtumamarkkinoinnista on the road. Tiimimme ja kumppaneittemme työkalupakista löytyy kaikki tarpeellinen.

Tutustu tuotteisiin

Roadshow - minne halutaan!

Provion tekee brändillesi näyttävät kiertueet. Kerro meille tavoitteesi ja me toteutamme sen niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Klikkaa tästä

Tuotteet & palvelut

Provionin tallissa on kärry joka lähtöön ja jos ei ole, tehdään se!
Valmiina tallissamme on jo tusinan verran toinen toistaan komeampi rekka "showtruck" erilaisiin markkinointitapahtumiin ja vip-tilaisuuksiin. Rekkojen erilaiset tilaratkaisut palvelevat messuista ja näyttelyistä backstage-käyttöön. Saatavilla on myös erilaisia lisävarusteluja, minikeittiöstä suihkutiloihin. Tutustu tallimme kärryihin ja löydä omasi.

Avaimet käteen -palvelumme kattaa kaiken suunnittelusta toteutukseen. Tapahtumasi rakentamiseksi Provion kokoaa tiimin, jossa on ammattitaitoa ja osaamista tapahtumasi toteuttamiseksi parhaalla mahdollisella tavalla.

PROMOTION TRUCK 105
EXPOTRUCK 57
EXPOTRUCK SHOP 55
SHOWTRUCK RELLU 42
PROMOTION BOX GREEN 35
VIP BUSS
SMA EXPOTRUCK 34
SMA MOTORHOME
 

Provion Oy

Roadshow Events

ANY TIME ● ANY PLACE ● ANY BRIEF ● 24/7

Provion on roadshow-ammattilainen, joka tarjoaa showtruck-kalustoa ja kuljetusta sekä tapahtumamarkkinoinnin avaimet käteen -palvelua.